Pendel Kopen?

Je wilt een pendel kopen? Waar let je nu op als je een pendel koopt.

Wij verkopen al sinds 2002 pendels in onze winkel en adviseren je graag, online en in de winkel. Al bekend met pendelen en je wilt graag een nieuwe pendel aanschaffen klik dan hier.

Pendel kopen waar let je op?

We gaan er vanuit dat je je al verdiept hebt in het pendelen en werken met de pendel. Op deze pendel kopen pagina gaat het ons erom je een beetje weg wijs te maken bij het kopen van jouw pendel.

Er zijn verschillende soorten pendels te koop. De pendels worden meestal ingedeeld op het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Het materiaal waarvan de pendel gemaakt is dan ook bepalend waarvoor je de pendel gaat gebruiken. Of eenvoudiger gezegd waarvoor ga je de pendel gebruiken? 

Materiaal Pendel

Het materiaal waar de pendel van gemaakt is, is om verschillende redenen van invloed op de uitslag. O.a. de geleiding van het materiaal is van belang. Edelstenen hebben een andere geleiding dan messing.  De 'geleiding' is een heel persoonlijke ervaring. Sommige pendelaars werken bijvoorbeeld liever met edelstenen pendels, andere werken liever met metalen pendels.

Gewicht Pendel

Elk materiaal zijn eigen soortelijk gewicht. Dit heeft tot gevolg dat hoe zwaarder het materiaal is, des te trager de bewegingen van de pendel zijn. De beweeglijkheid is immers afhankelijk van de 'grip' die de zwaartekracht heeft op het materiaal.

Zwaardere pendels worden vaak gebruikt voor "werkzaamheden" buitenhuis om de invloed van "wind" zoveel mogelijk te beperken.

Vorm Pendel

Bij de keuze van je pendel ben je niet aan één vorm gebonden. Bij het kiezen van de voor jou meest geschikte vorm van de pendel kun je je laten leiden door de vorm zelf. Spreekt de vorm van deze pendel jouw aan of niet? Het is wel belangrijk dat de pendel een duidelijke punt heeft waarmee het 'antwoord' aangewezen kan worden bij gebruik pendelkaarten.

Belangrijk:

Er zijn een aantal gebieden waarop het materiaal van de pendel invloed uit zou kunnen oefenen op de uitslag. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het uit-pendelen van voedingsmiddelen, edelstenen, mineralen, het lokaliseren van mogelijke oorzaken van ziekten enz. Kortom, alle voorwerpen of aangelegenheden waarvan de oorsprong, achtergrond of eigen samenstelling 'puur natuur' is. Wat hiermee bedoeld wordt is dat bijvoorbeeld Edelstenen een bepaalde energie hebben, en past deze energie goed bij je dan is dat geen probleem bij het stellen van vragen die theoretisch zijn. Maar gebruik je een edelstenen pendel om andere edelstenen uit te zoeken op geschiktheid dan kan de uitslag van de pendel "verkeerd" zijn om dat de energie van de pendel als het ware botst met de energie van de andere edelstenen.  Dit kan ook gelden voor het pendelen bij of over de chakra's, de energie van bijv. een rozekwarts past eigenlijk alleen maar bij de energie van het hart chakra. Pendel uitslagen bij de andere chakra's zouden hiervoor verkeerd kunnen zijn....

Kort gezegd

kun je zeggen dat een pendel in principe van ieder materiaal kan worden vervaardigd, maar dat bij de uiteindelijke keuze heel goed rekening moet worden gehouden met het doel waarvoor je de pendel gaat gebruiken.

Wordt de pendel gebruikt voor het zoeken naar fysieke problemen, het vaststellen van voedingspatronen, edelstenen enz., gebruik dan een messing pendel.

Bij het uit-pendelen van meer theoretische vraagstukken kan iedere soort pendel worden gebruikt. Let er hierbij echter op dat wanneer je een edelstenen of metalen pendel gebruikt, deze qua correspondenties wel aansluit bij je eigen karakter en je eigen eventuele emotionele tekorten aanvult.

Metalen Pendel Kopen

Metalen Pendel
We beschikken over een ruim assortiment metalen pendels van o.a. messing al dan niet verchroomd.

Edelsteen Pendel Kopen

Edelsteen Pendel
Mooie edelsteen pendels, van standaard tot zeer exclusief. Diverse edelsteen soorten, allemaal kwaliteit.

houten pendel kopen

Houten Pendel
Houten pendels zijn meestal wat groter, maar licht in gewicht. Fijne pendels om mee te werken. 

Orgonite Pendel kopen

Orgonite Pendel
Vrij recentelijk zijn de Orgonite Pendels op de markt gekomen. Wij hebben inmiddels een aantal van dit bijzondere materiaal in ons assortiment. 

Diverse Pendels Kopen

Pendels diverse materialen
We beschikken ook over pendels gemaakt van o.a. glas, Rudraksha zaden.

Mooie pendels voor algemeen gebruik.

Pendelen leren set

Pendelen Leren
Maar ben je echt een beginner, koop dan onze Pendel set voor beginners. Een goede pendel met en uitstekend boek.